7 reaktioner till “Hello world!

   1. Hej på er, kolonister!
    Jag försöker förstå hur jag hittar info på den här sidan men har inte lyckats hitta något ännu, förutom några inlägg. Hoppas att allt är bra med er!

    1. Hej, jag hittade ett inlägg från dig. Har du fortfarande inte hittat något? Vi kanske ska ordna en kurs i hur man gör, jag är inte så bra på det så får fråga Mattias som har hand om sidan nu, håller med om att det inte är jättelätt.

     Med Vänlig Hälsning
     Lisa

     1. Tack Lisa!
      Jo, nu ser det ut att fungera, det verkar som det var något strul med min inloggning då jag hade ett WordPress konto sedan en tidigare kajak-blogg jag försökte mig på. men nu har jag flyttat den bloggen till en annan mailadress och då funkar Årstafältets som den ska.
      Finns ju en massa bra information här, jättebra sidor!
      Mvh /Olle Blad

 1. Hallå världen – jag hittar ingenting på den här nya (och snygga) hemsidan. Letar t ex efter datum för arbetsdagarna… Var hittar jag föreningens kalender?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *