Höstens arbetsdag nr 2

Hej och välkomna till höstens andra arbetsdag. Vi håller på mellan 18-20. Avbockning mellan 17:45 – 18:15.

Skördefest den 11 september

Årstafältets Koloniområde Östbergavägen 6

Söndagen den 11:e september anordnas den årliga skördefesten på Årstafäletes Koloniområde (Östbergavägen 6) Evenemanget håller på mellan 11.00 - 14.00 och bjuder på nedanstående: Invigning av fruktlundar Försäljning av våra egenodlade grönsaker, honung, saft, sylt, mm Café med hembakt, korv och paj Trollkarl med två olika föreställningar, en klockan 11.00 och en 12.30 Ansiktsmålning BallongvikningFortsätt läsa "Skördefest den 11 september"

Jordärtskocksmarknad

Söndagen den 6:e november 11-14 är det dags för den årliga jordärtskocksmarknaden. För de som önskar äta lunch serveras jordärtskockssoppa och purjolöks- och rotfruktssoppa med smörgås. I caféet serveras diverse hembakta verk. Till försäljning finns jordärtskockor, snacksmorötter samt honung! Hoppas vi ses!

Julmarknad

Söndagen den 4:e december 13-16 är det dags för julmarknad. Kom och fika med oss och passa på att handla julklappar bland våra hemslöjdsstånd. Välkomna!

Fröbyte och vårcafé

Hej! Välkomna på fröbyte söndagen den 12 mars klockan 11-14. Ta med dig de fröer du har mycket av och byt till dig nya spännande sorter. Har du inga frön finns det att köpa på plats så du har något att byta med. Vill du inte byta fröer går det bra att komma och fikaFortsätt läsa "Fröbyte och vårcafé"

Sommarcafé med musik på kolonin

Lördagen den 17 juni 11-14 är det dags för Sommarcafé med musik på kolonin Håkan kommer och spelar och sjunger för oss I caféet finns kaffe och hembakt   Välkomna!

Föreläsning om att odla på liten yta

Den 14 maj kommer Ulrika Flodin Furås och föreläser om att odla mycket på liten yta 13.00-14.30. Kostnad 100 kr/person. Föranmälan krävs, är du intresserad av att delta i föreläsningen så kontakta oss.

Vårmarknad på kolonin

Söndagen den 4 juni är det dags för vårmarknad 11-14 Plantor finns för försäljning liksom hembakt i caféet. Trollkarlen Mr Dannyman kommer liksom ansiktsmålare och ballongvikare. 3-Kamp för barn Lotteri Välkomna!  

Skördemarknad på kolonin

Söndagen den 27 augusti är det dags för skördemarknad 11-14 Skörd från våra gemensamma odlingar finns för försäljning liksom hembakt i caféet. Trollkarlen Mr Dannyman kommer liksom ansiktsmålare och ballongvikare. 3-Kamp för barn Lotteri Välkomna!

Jordärtskocksmarknad på kolonin

Söndagen den 5 november är det dags för Jordärtskocksmarknad 11-14 Här kan du köpa jordärtskockor eller smaka på vår delikata jordärtskockssoppa Välkomna!