Onsdagen den 16 januari 2019

Publicerad 2015-08-17

Städdagar, Kräftskiva och Skördefest!

Sommarsäsongen går mot sitt slut, och i vanlig ordning har vi några gemensamma aktiviteter framför oss.

Lördag 22 augusti kl 10.00-13.00 är höstens första gemensamma städdag samt gemensam kräftskiva på kvällen. Föreningen bjuder på lunch, men du tar själv med det du vill äta på kvällen.

Lördag 29 augusti kl 11.00-14.00 infaller föreningens Skördefest med café, ponnyridning, 5-kamp, tipspromenad, lotteri och musik! Alla medlemmar bidrar med något bakat till caféet, något odlat från lotten och/eller lotterivinster. Det behövs också hjälp i form av arbetsinsats under dagen. Hör av dig till Lisa eller Susanne och berätta när du kan hjälpa till!
Som medlem har du också möjlighet att själv sälja egenodlade blommor, grönsaker, sylt, saft, inläggningar och/eller loppisgrejer eller hantverk (obs inte kakor/mat/fika). Vill du sälja får du ta med ett eget bord och räkna med att själv vara försäljare hela dagen. Ett tips är att gå ihop med några lottgrannar och hjälpas åt!

Skriv gärna ut affischen och sätt upp så många du orkar :)

Söndag 6/9 kl 10.00-13.00 är höstens andra gemensamma städdag. Föreningen bjuder på lunch efter avslutat arbete. 

För båda städdagarna gäller att vi samlas kl 10.00 vid föreningshuset och fördelar arbetet, se till att bli avprickad som närvarande. Den som har förhinder meddelar det i god tid innan aktuella datum för att få en arbetsuppgift att göra vid annat tillfälle.