Onsdagen den 16 januari 2019

Publicerad 2016-12-07

Medlemsinformation December 2016

Påminnelse och information om inventering av egna lotten, avstängda toaletter, införande av miljöhandbok samt kommande möten.

Inventering av lotter inför flytten, glöm inte!

Som vi tidigare informerat om (i mail + utskick till de som bett om det) ska vi alla inventera växter och annat på våra lotter. Anledningen är att staden behöver få en uppfattning om hur mycket de kommer att behöva betala ut i ersättning efter flytten. För att vi verkligen ska få den ersättning vi har rätt till är det viktigt att alla gör det! Inventeringen ligger alltså inte till grund till vilken ersättning varje medlem kommer att få, utan behövs för stadens budgetering/planering.

Formulär för inventeringen finns att hämta under ”nyheter” på vår hemsida, samt i några ex. i föreningshuset.

 

Vattnet avstängt för vintern = avstängda toaletter

Glöm inte att vattnet nu är avstängt för vintern! Det innebär att även vattnet i föreningshuset är avstängt, så den som vill ha vatten att dricka måste ta med sig det till området.

Avstängt vatten innebär även (av naturliga skäl) att toaletterna är avstängda. I fjol missade ett antal medlemmar det, vilket inte var så kul för de ur styrelsen som sedan fick ta hand om de ospolade toaletterna…så snälla, respektera att de är avstängda tills vattnet slås på i vår.

 

Miljöhandbok

Miljöcertifieringsgruppen har tagit fram en jättebra miljöhandbok med praktiska tips och råd, som kommer att delas ut till alla medlemmar (ihop med årsmöteshandlingarna).

Handboken ska följas av alla medlemmar, så läs, och spara den!

 

Kommande möten för medlemmar:

Medlemsmöte 11/12 klockan 11-13, i föreningshuset

Fröbytardag 4/2 klockan 11-13, i föreningshuset.

Fröbytesdagen arrangeras av miljöcertifieringsgruppen. Passa på att utöka ditt fröbibliotek inför våren (tips: köp de frön du behöver till våren före fröbytardagen och byt bort det du inte behöver, många fröpåsar är ju rätt stora). Mer info om hur fröbytet ska gå till kommer!

 

Varmt välkomna hälsar styrelsen!